FACEBOOK ANNONCERING

Facebook announcering er idag blevet vigtigere end nogensinde før. I år 2017 alene var der reigistreret 3,7 millioner danske Facebook brugere, svarende til 80% af den danske befolkning. Det der gør facebook annoncering så genialt, er platformens evne til at nå ud til lige netop din specifikke målgruppe, igennem kampagnetyper som Retargeting, Look-a-like announcer, Giveaways og lead annoncering. Facebook annoncering er idag blevet et essentielt værktøj for virksomheder, der ønsker at drage trafik til deres hjemmeside, bygge en E-mail liste, og få flere kunder igennem døren.

 

 

Facebook er den førende platform når det kommer til Retargeting, - annoncering målrettet mod din hjemmesides tidligere besøgende, altså potentielle kunder der allerede har vist en interesse for din virksomheds produkt/ydelse. Det der gør Retargeting til en af de mest effektive måder at annoncere igennem Facebook på, er at du kun markedsføre til personer der allerede har kendskab til dit brand, da de allerede har været inde og foretage handlinger på din hjemmeside eller webshop før. 

Når det kommer til Facebook Retargeting, kigger vi på en ekstremt interessent målgruppe for din virksomhed, der er langt mere tilbøjelig til at foretage handlinger på din hjemmeside, end helt nye Leads er.

 

 

 

Med Look-alike annoncering kan du nå ud til personer der ligner lige netop dine kunder. Denne form for facebook annoncering tager somregel udgangspunkt i din virksomheds Email-liste, eller anden personligt defineret målgruppe, og er en relevant annoncetype at lægge sine annoncekroner i, hvis du vil ramme din virksomheds mest handlings-parate segment. 

Med Look-alike annoncering filtrerer du irrelevante målgrupper fra, og lader facebook hjælpe dig med at komme ud til de personer, der har samme interesser og karakteristika som din definerede målgruppe. 

Når det kommer til Look-alike annoncering kan det sættes op på adskillige måder, og det kan blive indviklet at definere sin virksomheds optimale målgruppe. Med os som sparringspartner til din virksomhed kan vi finde lige netop din optimale målgruppe, nå ud til personer der ligner dine kunder, og få flere kunder igennem din virksomheds dør. 

 

 

Book en opringning og hør mere om Facebook marketing

 

Markedsfør dig mod tidligere besøgende

Nå ud til din ideelle målgruppe

FACEBOOK ADS.jpg