INSTAGRAM ANNONCERING

TAG DIT BRAND TIL DET NÆSTE NIVEAU

Når det kommer til at bygge Din virksomheds brand er der ingen tvivl om at Instagram er vejen Frem.

 

Det er Ikke en tilfældighed at du ser Verdens Førende Virksomheder markedsfører sig igennem Instagram. Platformen er idag blevet til fundamentet for utallige virksomheders brand og kunderelationer. Instagram kan kort sagt ses som Platformen for den Moderne dags virksomhed, Der tager sine Kunderelationer Seriøst, og Som Vil nå ud til et ungt og handleparat segment.

Du har Aldrig før fået mere for pengene ​

Instagram ads kan idag sammenlignes med hvor Google adwords var i det tidlige år 2000. Det er super effektivt, og har en ekstremt lav kostrate. Især Instagrams "story ads" feature har vist sig at være en banebrydende måde at fange ens kunders opmærksomhed på, med en af de billigste konverteringsrater der kan opnås med moderne marketing. 

Byg et stærkt brand der skaber loyale kunder

Jo mere din virksomhed poster og markedsfører sig igennem Instagram, destro større et kendskab vil dine kunder få til din virksomheds brand. Jo større et kendskab dine kunder har til dit brand, destro større er chancen for at de køber hos dig igen, og bliver til uundværlige og loyale kunder.

 

Folk har ofte en tendens til tro at digital marketing fører til hurtige salg og nemme penge. Jeg er ked af at sige det hvis det er din opfattelse, men det er dsv. ikke sådan det fungerer. Årsagen til at markedsledere som Pepsi lægger millioner af dollars i deres marketings kampagner, er ikke at de forventer at du køber en ramme pepsi efter du har set reklamen, men derimod at du vil have deres navn og brand i din underbevidsthed næste gang du er tørstig efter en sodavand. 

Instagram er vejen frem hvis du ønsker at tage din virksomheds brand til det nærste niveau, og øge din forretnings omsætning på den lange bane. Book en opringning, og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med Instagram marketing.

INSTAGRAM 4.jpg